Ja visa gada garumā esi trenējies uz 50% (vai – ak neraža! – neesi trenējies vispār) – panikai nav iemesla!

Liec aiz auss dažus bodibilderu trikus, kas pirms sacensībām uz skatuves viņiem ļauj kāpt savā vislabākajā formā. Pielieto šos paņēmienus savā labā:
iesaka bodibilderi
96 stundas pirms lidojuma

Kāpini treniņu apjomu

Izmanto tādus svarus, kas ļautu tev panākt atkārtojumu skaitu piegājienos no 10-20. Tas veicinās aktīvu enerģijas izlietojumu un ļaus nomest dažus liekus kilogramus.

84 stundas pirms lidojuma

Pārej uz lēnajiem ogļhidrātiem. 

Lai tavi muskuļi pēc sūrās diētas un treniņiem neizskatās plakani, palielini savā uzturā ogļhidrātu daudzumu. Tikai dari to uz lēno ogļhidrātu rēķina, apejot cukurus. 80 kilogramus smagam puisim vajadzīgi tikai 200 grami ogļhidrātu dienā, proti, 9 saldie kartupeļi.

72 stundas pirms lidojuma

Dzer, bet tad nedzer nemaz. 

Iesāc uzņemt līdz 6 litriem ūdens dienā, kā arī C vitamīnu. Dienu pirms lidojuma samazini daudzumu līdz trim litriem. Šāda manipulācija liks tavam ķermenim izvadīt no ādas papildus ūdens daudzumu, tādējādi padarot muskuļus izteiksmīgākus.

12 stundas pirms lidojuma

Palielini uzņemamā sāls daudzumu līdz 6 gramiem dienā. Bet ne vairāk, pretējā gadījumā no pietūkumiem un arteriālā spiediena kāpuma izvairīties nevarēs. Sāls paaugstinās venozitāti, padarot muskuļainu ķermeni pievilcīgāku.

Lidojuma laikā

Viskijs un marmelāde. 

Lai vai cik dīvaini tev tas nešķiet, pirms lidojuma apēd dažas marmelādes un iedzer viskiju. Pateicoties alkohola diurētiskajai iedarbībai, ķermenis taps „sausāks”, savukārt marmelādē esošie cukuri palielinās uz bicepsa vēnas.

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen