Vairums cilvēku uz treniņiem dodas tieši vakara stundās – tad, kad organisms pēc garās darba dienas ir savārdzis, kad mājinieki tevi gaida mājās pārnākam un kad vēlmes pievērsties sev pašam dienas laikā izklīst. Nav brīnums, ka arī rezultāti nereti nav tādi, kā to gribētos. Taču izrādās, ka nepieciešams tik vien, kā pamainīt nodarbību laiku: ierastos vakara treniņus pārcelt uz rītu. Dzīve kļūs krāšņāka, jo tagad tev būs iespēja ne vien pavairot rezultātus, bet arī tapt krietni mundrākam un laimīgākam. Jo tev beidzot ir atbrīvojies laiks vistuvākajiem un mīļākajiem, pasēdēšanām ar draugiem un atpūtai pie iemīļotās tv pārraides. Neraugoties uz uzskatu, ka celšanās no rītiem organismu savārdzina, patiesībā ir tieši pretēji: rīta stundās tu jūties krietni labāk. Organisms ir gatavs darbam, pēc ilgās nakts atpūtas ir enerģijas pilns un pilnībā pielāgots kvalitatīvam un efektīvam darbam sporta zālē.

Agro treniņu labumi: 7 argumenti „par”

1. Gan jau, ka arī tev kaut reizi dzīvē ir gadījies ierasties uz treniņu pēc korporatīvajā ballītē izdzertās vīna glāzes. Lai gan sajuties lieliski, tas nesniedza tavam organismam itin nekādu labumu, vēl vairāk – pat kaitēja. Ar rīta treniņiem šāda problēma nerodas.

2. Sports aktivizē tauku dedzināšanas procesu. Ja aktivizē to no paša rīta, viss dienas laikā apēstais neatspēlēsies uz auguma.

3. Tu varēsi labāk sakoncentrēties. Jo uz vakara pusi tevi noteikti sāk nomākt ar zvaniem, kur kas atrodas, draugi aicina doties pastaigās, savukārt galva plīst pušu no tā, ar ko lai šajā burzmā sāk, atnākot mājās. No rītiem ir iespēja sakoncentrēties efektīvam darbam zālē, neslēgt iekšā tālruni un domāt tikai un vienīgi par sportošanu.

4. Vakarā trenažieri ir pārpildīti: lielākoties cilvēki nāk uz treniņiem tieši pēc darba. Tāpēc trenažieri ir pārpildīti, gaiss ir sastāvējies, turklāt arī pašas nodarbības aizņem krietni vairāk laika: kamēr ar visiem apsveicinies, paiet pusstunda. Attiecīgi, treniņi no rīta ļauj izvairīties gan no censoņu pūļiem, gan saīsināt lielāko un neatgriežamo vērtību – laiku.

5. Ja ir vēlme, trenažieru zāles vietā var padarboties pēc efektīvas programmas mājās vai pat doties ārā – uz tuvākās skolas sporta laukumu vai pat pludmali.

6. Tu gūsti enerģijas lādiņu veselai dienai. Rīta treniņi sniedz adrenalīna lādiņu un stimulē organismu kvalitatīvam ilgstošam darbam. Ļoti iespējams, ka pēc dažiem režīma izmaiņas mēnešiem, tev pat tiks piedāvāts paaugstinājums!

7. Un, visbeidzot, nav jādomā, ka rīta treniņi prasa pārlieku agrās celšanās. Piemeklējot pareizu treniņu programmu, kas neaizņem daudz laika, piemēram, augsti intensīvu intervāltreniņu, būs gana, ja celsies par 10 minūtēm ātrāk.

Kā redzi, tieši pēc ilgajām miega stundām tavs organisms ir gatavs varoņdarbiem un personīgo rekordu sasniegšanai!

Rīta treniņi sniedz papildu labumu tiem, kas vēlas notievēt: pirms tiem tik ļoti ēst nekārojas! Jo ir daudz vienkāršāk piecelties un doties uz zāli bez sātīgām brokastīm, nekā dažas stundas pirms vakara treniņa neēst vispār neko, vai ne tā? Šādā uztura režīmā organisms dedzina kalorijas daudz efektīvāk, jo enerģiju saņem no liekajiem kilogramiem un nevis no apēstā ēdienā.

Neatkarīgi no tā, kādi ir tavi mērķi, kāds ir tavs dzimums un cik ilgi esi draugos ar sportu, liec aiz auss: rīta treniņi palīdz panākt rezultātus krietni ātrāk! Atlicis pielikt pavisam nedaudz pūļu, lai koriģētu ierasto režīmu un... aiziet! Pretī grandioziem un nepārspējamiem rezultātiem! Sporto no rītiem, cītīgi strādā un izbaudi efektu!

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados