Vairums cilvēku dzīvo mūžīgās atvaļinājuma gaidās, lai tik beidzot atpūstos no ikdienas. Fitnesa treneris Kristaps Vilde šajā ziņā ir baltā vārna – ar sportu viņš ir „saaudzis” tiktāl, ka savu fitnesa ikdienu viņš pārnes uz eksotiskām zemēm, uz kurām labprāt izbrauc nu jau no personīgās ostas, kas saukta par laulības, un organizē personīgās tūraģentūras fitnesa nometnes ☺. 

5 sekundes apdomāšanai un tavi 5 veselīgā dzīvesveida produkti, kurus ierodoties ceļojuma galamērķī meklēsi pirmām kārtām? 

- Ūdens 
- Čia seklas vai linsēklas 
- Ogas 
- Burkānus 
- Tofu 

Lietas, kas vairo tavu komfortu lidojuma laikā? 

Ērts apģērbs un apavi vienmēr padarīs lidojumu patīkamāku. Laba pleiliste ar mīļākajām dziesmām. Laba lasāmviela: grāmata vai ebook. Kāršu spēles, ja nelido viens... Kaut gan vienmēr jau var arī šādi iepazīties ar blakāmsēdošo, lai ceļojums izvēršas vēl interesantāks! Spilvens vai mīksts džemperis, kuru var saritināt un iemigt. 

Tavi plāni šai vasarai? 

Šī vasara ir paredzēta ļoti aktīva. Sākot ar manis organizētajām piedzīvojumu/fitnesa nometnēm uz Spāniju, Norvēģiju un Īslandi. Ceļojumos ir paredzēts apvienot atpūtu ar aktīvo dzīvesveidu. Būs pārgājieni, kāpšana kalnos, klintīs, rīta vingrošana, vakara joga, braukšana ar mašīnām, lai redzētu maksimāli no valsts, dabas baudīšana, atpūtas dienas, kad visi kā viena komanda izklaidēsimies. Katrs ceļojums atstāj ar jaunām pozitīvām emocijām. Bez ceļojumiem notiks vēl KV Fitness āra treniņi, sacensības, labdarības pasākumi, izglītojošie semināri un daudz kas cits, ar ko var iepazīties manā Facebook lapā www.facebook.com/fitness.kv 

Apsveicu vēlreiz ar piestāšanu laulības ostā! Sportošana ar otro pusīti: cik liela nozīme sportam ir jūsu tendēmā? 

Kad runa ir par sportu, tad ģimenē vislielākais sportists un aktīvā dzīvesveida piekritējs esmu es. Nedēļas laikā tiek vadīti 10-15 treniņi, kas ir apmēram 2 treniņi dienā. Inga pievienojas, kad vien spēj vai to vēlas. Tā ir mana vieta, kur atslēdzos no visa un, tā teikt, meditēju, palieku ar savām domām viens pret vienu. Tādēļ šobrīd Instagram plašumos aktuālie pāru vingrinājumi, kur partneri viens ar otru mijiedarbojas, īsti uz mums neattiecas. Bet, kad atbrīvojas laiks, priekš savas sievas pārtopu par labāko treneri pasaulē - lai viņa vienmēr izskatītos apburoši skaista. 

Ko no sporta uztura bagātinātājiem ņemsi līdzi atvaļinājumā? 

Kalnos un garos pārbraucienos noteikti ņemu līdzi BCAA, proteīna pulveri, lai ātri varētu pagatavot kokteili, uzkodas ar augstu labo tauku saturu. Uzsverot, ka viss ir vegānisks. Pie tam, gandrīz katru dienu gandrīz katru dienu uztura bagātinātāju veidā lietoju D3 un B12.

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados