Sportošanai paredzētā apģērba pamatuzdevums ir nodrošināt maksimālu komfortu. Ja tam bonusā vēl nāk klāt aktuāls piegriezums un apdruka – lieliska motivācija treniņiem ir garantēta!

Tiekam skaidrībā ar audumiem

Izvēle nav liela: vai nu kokvilna vai sintētika. Varētu izlikties, ka dabīgs audums pēc visām pozīcijām ir pārāks. Taču patiesībā kokvilnas audumi uzsūc treniņu laikā izdalītos sviedrus, izstiepjas, izbalē un savu pirmatnējo izskatu ātri vien zaudē.

Inovatīvā sintētika ir nu jau pavisam cits stāsts! Tā ir staipīga, saglabā formu un tai pat laikā izvada visu mitrumu virspusē, ādai nepielīpot. Vērs uzmanību tādiem audumiem, kā merils, suplex vai audumiem ar poliesteru un elastānu sastāvā. Tie neburzās, nepakļaujas sāls, hlorētā ūdens un saules ietekmei.

Šobrīd arvien populārāks kļūst apģērbs no viskozes. Tas lieliski piekļaujas miesai, neierobežo kustības, gandrīz nezaudē pirmatnējo izskatu un ir patīkams pieskaroties. Pēc vairākuma ekspertu uzskata, labākais audums šobrīd ir DIWO (Dry In Wet Out) no itāļu kompānijas FREDDY. Šim audumam ir divslāņu struktūra: iekšējais neilona slānis absorbē mitrumu, savukārt ārējais – kokvilnas – nemanāmi to izvada.
Apģērbs fitnesam
Vērs uzmanību!
Pastāv uzskats, ka augstas kvalitātes sintētika ir hipoalerģiska ādai un to nekairina. Taču šis noteikums nostrādā vien tad, ja āda ir vesela, uz tās nav ekzēmu un tu neciet no alerģijām.

Piegriezums
Apspīlēts, brīvs vai kombinēts?
Apģērbs fitnesam
• Pirmā varianta priekšrocības – šāds apģērbs ir kā radīts, lai akcentētu dotības. Visi ilgstošām piepūlēm, sviedru litriem un treniņiem uz reljefu izslīpētie muskuļi nepaliks nepamanīti. Šāda tērpa elastīgumu nodrošina elastāns – materiāls, kas spēj izstiepties 7-8 reizes.

• Brīvs sporta apģērbs neko diži neakcentē, toties prasmīgi slēpj tās ķermeņa zonas, kuras kluba biedriem atrādīt vēl būtu tā kā pāragri. Trenēšanās tajā ir tīrākā bauda! Kustību brīvība un koncentrēšanās treniņam, kas nav ierobežota ar cieša piegriezuma apģērbu, ļaus ātri vien nonākt pie kārotajiem rezultātiem.

• Kombinēts piegriezums – bikses, kas ir brīvas augšdaļā un sašaurinātas apakšā (pieguļot ceļgaliem) apvieno sevī gan ērtību, gan mūsdienīgu pieeju sportošanai.

Tagad esi sakomplektēts, un nu vari doties uz trenažieru zāli, lai kārtīgi piestrādātu pie savām ķermeņa aprisēm!

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados